Ny Bruger

Hvordan bliver jeg tilmeldt Hvidovrenettet?

Hvis du er lejer i en af Lejerbo Hvidovre´s boligafdelinger som er tilsluttet Hvidovrenettet, har du mulighed for at tilmelde dig til Internet, Telefon eller Tv.

For at blive tilmeldt en eller flere af Hvidovrenettet´s services, skal du udfylde tilmeldingsskemaet, og sende det til Dansk Kabel Tv.

Du behøver ikke at tilmelde dig alle services, du skal blot angive på tilmeldingsskemaet, om du ønsker Internet, Telefon eller Tv pakke.

Link til tilmelding

Specielle forhold omkring tilmelding af telefon

Læs mere om ændringer i telefoni leverance 2018 under Nyheder

Hvis du ønsker at tilmelde dig telefon service, skal du være opmærksom på om du ønsker et eksistrende telefonnummer overflyttet til Hvidovrenettet, eller om du ønsker at vores udbyder skal tildele dig et nyt telefonnummer.

Hvis du har et eksisterende telefonnummer som ønskes overflyttet til Hvidovrenettet´s telefonsystem, skal du kontakte Dansk Kabel TV, og oplyse at du ønsker at få overflyttet dit gamle nummer til Hvidovrenettet.
Du vil så få tilsendt nogle papirer du skal udfylde med oplysninger om din nuværende fastnet telefon leverandør, så Dansk Kabel TV kan overflytte dit nummer, og foretage porteringen til Hvidovrenettet´s anlæg.

Vær opmærksom på, at der godt kan gå noget tid inden overflytningen finder sted, da det afhænger af hvornår din nuværende teleleverandør vil give slip på dit telefonnummer!