TV kanaler pr. 1. januar 2020

Som det har fremgået af dagspressen de seneste måneder har youSee opsagt deres samarbejde med Discovery Networks.
Det vil pr. 1. januar 2020 have betydning for det kanaludbud som kan tilbydes vores brugere fra denne dato, hvor youSee vil udskifte Discovery Networks med alternative  TV kanaler.

Vi ved godt at Discovery Networks kanaler er efterspurgt og i høj kurs hos mange af vores brugere, og Hvidovrenettets bestyrelsen beklager selvfølgelige den udvikling som vi ikke har nogen indflydelse på..

Uanset hvilken løsning youSee og Discovery Networks måtte nå frem til, har Hvidovrenettet  også i 2020 en aftale med youSee.

Vi håber selvfølgelig, at youSee og Discovery Networks finder en løsning i 2020, men hvis du som bruger ikke kan leve med det nye kanaludbud i Hvidovrenettet, så har du altid muligheden for at skifte til en anden Tv pakke eller opsige dit abonnent.

Vi vil fortsat følge udviklingen tæt og herunder undersøge mulige alternativer, der kan tilgodese vore medlemmers interesser.

Hvis du ønsker at udtrykke din utilfredshed med udviklingen, så henvend dig til youSee eller Discovery, for det er disse firmaer der har taget Tv brugerne som gidsler, og ikke antenneforeningerne!

Læs mere om TV kanaler i 2020

Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.