TV kanaler pr. 1. januar 2020

Som det har fremgået af dagspressen de seneste måneder har youSee opsagt deres samarbejde med Discovery Networks.
Det vil pr. 1. januar 2020 have betydning for det kanaludbud som kan tilbydes vores brugere fra denne dato, hvor youSee vil udskifte Discovery Networks med alternative  TV kanaler.

Vi ved godt at Discovery Networks kanaler er efterspurgt og i høj kurs hos mange af vores brugere, og Hvidovrenettets bestyrelsen beklager selvfølgelige den udvikling som vi ikke har nogen indflydelse på..

Uanset hvilken løsning youSee og Discovery Networks måtte nå frem til, har Hvidovrenettet  også i 2020 en aftale med youSee.

Vi håber selvfølgelig, at youSee og Discovery Networks finder en løsning i 2020, men hvis du som bruger ikke kan leve med det nye kanaludbud i Hvidovrenettet, så har du altid muligheden for at skifte til en anden Tv pakke eller opsige dit abonnent.

Vi vil fortsat følge udviklingen tæt og herunder undersøge mulige alternativer, der kan tilgodese vore medlemmers interesser.

Hvis du ønsker at udtrykke din utilfredshed med udviklingen, så henvend dig til youSee eller Discovery, for det er disse firmaer der har taget Tv brugerne som gidsler, og ikke antenneforeningerne!

Læs mere om TV kanaler i 2020

Udgivet i Nyhed | Skriv en kommentar

Fejlnedlukning af domænet Hvidovrenettet

DK-hostmaster har haft lukket for domænet Hvidovrenettet, den 24. juli 2019 fra kl. 00:00 til kl. 11:00.

Fejlen har betydet at Hvidovrenettets hjemmeside samt Email har været berørt!

Både Web side og email har været i funktion igen fra kl. 11:00.

 

Udgivet i Nyhed | Skriv en kommentar

Telefoni i 2018

I løbet af 2018 vil det blive nødvendigt at omlægge fastnet telefoni, idet der er en begrænset mængde brugere af fastnet på vores anlæg, og meget få nye brugere tilmelder sig hvert år!

Desuden er Hvidovrenettes telefoni udstyr nået en alder hvor det kan være svært at vedligeholde uden meget store omkostninger.

Det er vigtigt at fremhæve, at er vil ikke blive lukket ned for nuværende registrerede brugere.

Vi arbejder sammen med Dansk kabel Tv på en løsning, hvor nye brugere kan få tilbudt en løsning med en telefoni boks der tilkobles til Internet stikket i boligen.
Den endelig løsning og pris er ikke færdigforhandlet, men forventes at være afsluttet 2. kv 2018.

Udgivet i Nyhed | Skriv en kommentar