TV

Hvidovrenettet distribuerer youSee Tv regionsudbud

Digital modtagelse kræver at du anvender et Tv eller en digital box til modtagelse af DVB-C / MPEG4.

Tv kanalerne distribueres i 3 TV programpakker, som frit kan vælges af dig som bruger, og desuden er der mulighed for at tilvælge youSee “Bland selv” tilbud hvor du selv kan sammensætte din Tv pakke.

Omstilling mellem Tv pakkerne sker til dit personlige lejemål, hvorfor det kræver et tekniker besøg, som du selv skal betale hvis du ønsker at ændre Tv pakke.

Program pakker og priser

Pris (kr)
Grund pakke 195,58
Mellem pakke 456,87
Mellem, bland selv 456,87
Fuld pakke 597,65
Fuld, bland selv 597,65
Oprettelse eller skift af TV pakke 315,00
Haste åbning TV pakke 995,00

Priserne er vejledende og gælder pr. 1-1-2023.
(Bemærk, at programleverandørerne, youSee og Dansk Kabel Tv kan foretage pris justeringer i løbet af året, hvorfor det altid er disse priser som er gældende!)

Mere Tv
I Mellem og Stor pakke er der desuden i mulighed for at tilvælge YouSee´s “Bland selv” der giver mulighed for at sammen sætte sit eget kanalvalg (læs mere om mulighederne på youSee´s hjemme side)

Der vil desuden være mulighed for at tilvælge ekstra kanaler som indeholder et stort programudvalg indenfor Sprog, Kultur, Film, Nyheder, Sport m.m.
Så hvis der er et Tv program du ønsker, som ikke er inkluderet som standard i de 3 TV programpakker som Hvidovrenettet distribuerer, kan du tilkøbe programmet via  YouSee´s ekstra kanaludbud.

Du har også via YouSee mulighed for at leje tilkøbe, andre produkter som “Start forfra”, se Tv arkiv eller leje film.

Link til YouSee ekstra kanaler
Læs mere om youSee plus (digital boks)
Link til priser på øvrige serviceydelser fra Dansk kabel Tv