TV signalet skifter 11. januar 2012

Den 11. januar 2012 skifter de danske digitale TV signaler fra MPEG2 til MPEG4.

For dig der modtager dit Tv signal via Hvidovrenettets anlæg får det ingen  betydning, hvis du modtager signalet enten analogt eller digitalt med en MPEG4 DVB-C modtager. De eneste brugere der bliver berørt, er dem som i en overgangsperiode har  modtaget det digitale Tv signal via en DVB-T MPEG2 modtager, idet dette signal heller ikke distribueres i Hvidovrenettet efter den 11. januar 2012. Disse brugere skal enten skifte til de analoge signaler, eller til de nye DVB-C MPEG4 signaler som kan modtages på nyere fladskærms Tv, eller ved at anvende en ekstern DVB-C MPEG4 boks tilsluttet til dit Tv apparatet.

Hvis du vil se nogle af de nye digitale kanaler, skal du muligvis gennemføre en ny søgning på dit TV apparat eller på din digitale boks.

Det har desværre ikke været muligt, at få youSee til at levere de nødvendige informationer der skal til lave en ny kanalliste. Du må derfor væbne dig med tålmodighed til Hvidovrenettet i løbet af januar kan lave en ny kanalliste der kan lægges ud på hjemmesiden!

Dette indlæg blev udgivet i Nyhed og tagget . Bogmærk permalinket.