Ændring af faste IP adresser

I forbindelse med omlægning af datanetværket til nye hurtigere netværkshastigheder, har det desværre været nødvendigt at ændre de faste IP adresser hos 41 brugere i Hvidovrenettet.

Det var oprindeligt planlagt, at der ikke skulle ske ændringer af de faste IP adresser, men i forbindelse med netværksomlægningen viste det sig desværre nødvendigt for at kunne opnå en optimal opdeling af datanettet.

Dansk kabel Tv, har i forbindelse med omlægning af de faste IP adresser forsøgt at påvirke færrest mulige tekniske anlæg og private brugere.

Nedenstående antal brugere/afdelinger af faste IP adresser er blevet påvirket:

  • 14 brugere i Afdeling 44.
  • 25 brugere i Afdeling 82.
  • 1 brugere i Afdeling 184.
  • 1 brugere i Afdeling 47.

Årsagen til omlægning af IP strukturen skyldes, at det var nødvendigt at opdele nettet i 3 unikke netværksgrupper, for at opnå mere kapacitet til den enkelte afdeling uden at blive ramt af flaskehalse, og dermed sikre den bedste oplevelse med de hastigheder vi fremover udbyder.

Denne adskillelse betyder, at hver enkelt gruppe skal have deres egen unikke sæt faste IP-adresser, så man kan route trafikken korrekt igennem, hvilket er årsagen til at IP-adresserne må skiftes hos nogle få brugere.

De nye IP-adresser virker sideløbende med de som beboeren tidligere har haft, og kan således tages i brug med det samme. Den gamle IP-adresse vil ophøre med at virke på dagen hvor vi omlægger Hvidovrenettet til de høje hastigheder, og frigives efterfølgende til brug for andre i den respektive gruppe denne nu fremover hører til.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.