Nye TV programmer med Bland selv

Hvidovrenettet er nu over 10 år gammelt, og hvorfor der er brug for at opdatere til nutidens teknologier og nutidige bruger behov. 

TV brugernes krav er blevet større til selv at kunne vælge hvor og hvornår de ønsker at se TV!

Desuden er der flere der ser TV via nettet, enten fra de TV udbydere der leverer ”flow TV” (det som man kan se på et normalt TV apparat), eller fra en af de mange nye tjenester Netflix og HBO som kun udbydes på nettet.

Derfor har Hvidovrenettet i 2015, fremtidssikret det interne net til de nye bredbåndshastigheder, så der fra december har sættes fuld fart på downlod og TV streaming.

Desuden har TV brugerne i Hvidovrenettet, ønsket sig adgang til mere TV samt en større valgfrihed af kanaludbud.

Skulle Hvidovrenettet levere alle de ønskede kanaler, som typisk er sports kanaler der efter spørges, så ville det betyde en væsentlig forøgelse af TV pakkepriserne, som også ville blive pålagt de øvrige 1900 brugere.

Hvidovrenettet har derfor længe kigget på hvilken en løsning der skulle til for dels at holde TV pakkepriserne i et rimeligt leje, samtidig med at der blev større valgfrihed til de brugere der gerne vil se- og betale for mere TV!

Med youSee´s regionsudbud, der fra sommeren 2015, åbnede for ”Bland selv TV”, blev det pludselig muligt at få et TV produkt, hvor både de der ønsker en almindelig TV pakke, samt de brugere der ønsker selv at sammensætte deres egen TV pakke, kunne blive muligt i Hvidovrenettet.

Med denne nye løsning får Hvidovrenettets brugere adgang til hele youSee´s univers, med 3 faste TV pakker, ”Bland selv TV”, ekstra kanaler og ikke mindst Web TV, som gør at du som bruger kan tage dit TV med på farten.

Med de nye TV pakker vil der selvfølgelig ske en om rokering af de kanaler der i dag findes i Hvidovrenettets Basis, Midi og Maxi TV pakker.

For de brugere der i dag har den lille pakke (Basis-/Grund pakke) vil der komme nogle ekstra nye kanaler TV3, TV5 og DK4, og derfor stiger prisen for den lille pakke tilsvarende.

For de øvrige TV pakker (Midi-/Mellem pakke eller Maxi-/Stor pakke), vil der tilsvarende ske ændringer i program sammensætningen.

For mange brugere vil det nok betyde, at det vil kunne svare sig at skifte ned til mellempakken hvor det bliver muligt at se fx Charlie, TV2 News, 3Puls m.fl.

Med  ”Bland selv TV”, bliver der bedre mulighed for at sammensætte sin egen TV pakke frit indenfor de kanaler som youSee har deres kanal valg.

Det kræver dog at man som minimum betaler for Mellem pakken, men så kan man frit vælge at bygge sin egen pakke som indeholder Grund pakken og yderligere  10 valgfrie programmer efter eget valg, og ved Fuld TV pakken kan der frit vælges imellem 39 valgfrie programmer, igen ud over Grund pakken.

Det smarte ved ”Bland selv TV”, er at man inden hver den 20. I måneden kan vælge sin program sammensætning kommende måned, så hvis man gerne vil se sport om sommeren, og vise tegnefilm for børn eller børnebørn om vinteren så det nu muligt!

Vær dog opmærksom på, at for at kunne anvendes ”Bland selv TV” skal dit Tv apparat være forberedt til en kortlæser.

Læs mere på: http://kundeservice.yousee.dk/tv/opsaetning-og-installation/saadan-bruger-du-yousee-kort-og-kortlaeser

For at kunne se de valgte programmer på flere TV apparater skal man have et kort fra youSee til hver TV.

Læs mere om ”bland selv” på: https://yousee.dk/tv/tv_med_bland_selv.aspx

Der bliver allerede mulighed for at tage forskud på den nye TV verden fra den 14. Oktober kl. 15:00, hvor alle Hvidovrenettets brugere vil få adgang til youSees Fuld TV pakke, og kun betale for din nuværende TV pakke frem til 31. December 2015.

For at få adgang til Fuld-pakken fra YouSee, skal du lave en ny kanal søgning på dit fjernsyn, med gør det først efter kl. 15:00 den 14. Oktober 2015.

Bemærk at ”Bland selv TV” og Web TV først vil være tilgængeligt, efter du har foretaget dit endelige TV pakkevalg, og det er implementeret. Forventes at træde i kraft fra den 15. Januar 2016.

Priserne for det nye TV udbud kan ses herunder:

Bemærk: Priserne for 2016 ligger endnu ikke helt fast, så der kan ske mindre pris ændringer, inden du skal foretage dit pakkevalg i december!

Hvidovrenettet

Nuværende 2015

Hvidovrenettet

Ny pris
2016

Grund pakke

kr. 75,22

kr. 126,27

Mellem pakke

kr. 272,07

kr. 327,20

Fuld pakke

kr. 357,56

kr. 437,62

 

Bredbåndsnet:

Her sker der også store ændringer i løbet af december måned.

Vi har i løbet af sommeren opdateret Hvidovrenettet, så det kan levere meget højere bredbånds hastigheder.

Inden for de kommende måneder vil Dansk kabel TV, være klar til at kunne levere de nye hastigheder til vores brugere!

Det bedste ved denne ændring er at priserne ikke stiger, men til gengæld vil du få meget mere hastighed for pengene.

Hvidovrenettet

nuværende hastighed

Hvidovrenettet

fremtidig hastighed

Pris

2016

10/10

50/50

kr. 99

20/20

100/100

kr. 139

40/40

150/150

kr. 179

60/60

150/150

kr. 179

80/80

300/300

kr. 269

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.